Afslanken door te sporten in een warmtecabine
Afslanken bij BodyLight

Bij BodyLight sport je in een warmtecabine. Dit is een gezonde, duurzame en snelle manier van afvallen. De warmte stimuleert vetverbranding en is ontzettend goed voor de spieren en gewrichten.

Afslanken met een aangepast programma

Jouw programma wordt helemaal op jou aangepast. We vinden het belangrijk dat jij eindelijk de resultaten gaat behalen waar je al zo lang op zit te wachten. We werken met goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Zij zorgen ervoor dat er rekening wordt gehouden met jouw doelen, klachten, leeftijd en conditie. De oefeningen kunnen op eigen tempo worden uitgevoerd en er is constante begeleiding. Samen gaan we jouw doelen werkelijkheid maken!

By BodyLight geven we iedereen persoonlijke begeleiding.

Warmtecabine, ozontherapie & voedingsadvies

Naast sporten in een warmtecabine bieden we de combinatie met ozon zuurstoftherapie aan. Door ozontherapie wordt de huid strakker en gladder, de afname van cellulitis wordt hierdoor bijvoorbeeld bevorderd. Ook geven we voedingsadviezen. Geen diëten, wel balans! De combinatie van deze 3 maakt de afslankmethode van BodyLight uniek! 

Gratis proefles?

Ben je benieuwd naar de BodyLight methode? Wil je snel, gezond en duurzaam resultaat? Kom langs voor een gratis proefles!