bodylight

Studio voor afslanken en figuurcorrectie

contact

Afslanken: onze werkwijze

Waarin verschilt onze afslankmethode van andere?

Bodylight is de studio voor afslanken en figuurcorrectie. Bodylight werkt met goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Daarnaast heeft Bodylight de juiste ambiance om aan uw persoonlijke programma te werken. Bodylight werkt volgens de Thermo Fysische Methode (TFM).Het is een manier van afslanken die tegelijkertijd natuurlijk, veilig en vooral duurzaam is.

Het programma wordt op maat gemaakt. Er wordt rekening gehouden met lichamelijke klachten, leeftijd en condities van de klant. Het is een individueel programma met constante begeleiding. Door de warmte in de cabine is de kans op blessures en spierpijn minimaal. De oefeningen kunnen in eigen tempo worden uitgevoerd. Als de klant even wil rusten kan dit, zonder dat de spieren en gewrichten afkoelen.

Door de combinatie met de ozonzuurstof therapie wordt de huid mooier, strakker, gladder en fitter. Ook afname van cellulitis wordt bevorderd. En dan ook niet onbelangrijk: de voedingsadviezen. De combinatie van deze drie maakt onze afslankmethode zo uniek!

Wij begeleiden intensief tijdens de oefeningen.

Door warmte minimale kans op blessures.

Ozontherapie maakt de huid mooier en strakker.

Kennismaking en Meting

Bij de kennismaking ontvangt u een gratis figuuranalyse. Tijdens deze figuuranalyse wordt u op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten. Via de metingen wordt bepaald hoeveel centimeter en op welke plaatsen u kunt afslanken.

lees meer
Oefeningen doen

Oefencabine

Het actieve gedeelte van ons programma bestaat uit de oefencabine. Deze doelgerichte bewegingstherapie, per klant aangepast, is erop gericht om specifieke oefeningen uit te voeren. Deze leiden tot het afslanken van vooraf bepaalde lichaamsdelen (bijv. taille, buik, dijen).

lees meer
Ozontherapie

Ozontherapie

Het passieve gedeelte bestaat uit de ozonzuurstof therapie. Deze vindt plaats in een aangename omgevingstemperatuur, waardoor de poriën worden geopend en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit leidt tot een snellere afvoer van afvalstoffen.

lees meer
Voedingsadvies

Voedingsadvies

Naast de oefencabine en de ozontherapie wordt er een voedingsadvies gegeven. Ook dit onderdeel steunt op de principes: natuurlijk, veilig en gezond. Dus géén pillen, injecties of diëten met het bekende jo-jo effect tot gevolg, maar een duurzaam resultaat.

lees meer

proefles

Zelf onze werkwijze ervaren? Dat kan!
Meld u hier aan voor een proefles, dan nemen wij
contact met u op!

Kosten eenmalige proefles incl ozon € 27,50.
Bij afname van een abonnement krijgt u deze les als korting terug!

versturen

"Focus on your health,

not your weight."

Deel deze pagina

© Bodylight