bodylight

Studio voor afslanken en figuurcorrectie

contact

Veel gestelde vragen

Waarin verschilt deze afslankmethode van andere methodes?

Het programma wordt op maat gemaakt. Er wordt rekening gehouden met lichamelijke klachten, leeftijd en condities van de klant. Het is een zeer individueel programma met constante begeleiding. Door de warmte in de cabine is de kans op blessures en spierpijn minimaal. De oefeningen kunnen in eigen tempo worden uitgevoerd, als de klant even wil rusten kan dit, zonder dat de spieren en gewrichten afkoelen. Door de combinatie met de ozonzuurstof therapie wordt de huid mooier, strakker, gladder en fitter. Ook afname van cellulitis wordt bevorderd. En dan ook niet onbelangrijk; de voedingsadviezen. De combinatie van deze drie maakt deze afslankmethode zo uniek!

Hoelang ben ik bezig voor ik mijn kilo's kwijt ben?

Ook hier geldt dat we n.a.v. de figuuranalyse exact kunnen vertellen hoeveel sport- en ozonbeurten u nodig heeft. Daarbij komt ook nog dat wij wel uw gewicht volgen, maar daarnaast tijdens de metingen bekijken met hoeveel centimeters uw lichaamsomvang is afgenomen.

Moet ik ook een streng dieet volgen?

Nee, het is absoluut niet de bedoeling om een dieet te volgen. Wel houdt u in een schriftje bij wat u eet en drinkt, zodat we uw eetpatroon in kaart kunnen brengen. Aan de hand hiervan, kunnen we adviezen en tips geven. Tijdens het 1e gesprek wordt er ook aandacht aan voeding geschonken.

Hoeveel tijd ben ik kwijt en hoe vaak moet ik komen?

Het is noodzakelijk om 2 keer in de week uw voorgeschreven programma te volgen. U ligt altijd 15 minuten in de ozoncabine. Het sportprogramma is een opbouwprogramma. U bent maximaal 30 minuten aan het sporten. De totale programmaduur is samen 45 minuten. Daarnaast heeft u afhankelijk van de lengte van het programma en naar behoefte, regelmatig een persoonlijk gesprek m.b.t. de voeding.

Ik heb gezondheidsproblemen, kan ik dan toch sporten?

Beweging is vrijwel altijd een goede manier om met je lichaam gezond bezig te zijn. Bij veel ziektebeelden wordt beweging zelfs aanbevolen. Bij suikerziekte (diabetes) is lichaamsbeweging belangrijk voor de behandeling, net als goede en verantwoorde voedingsadviezen. Ook als je andere lastige aandoeningen hebt zoals: een te hoge bloeddruk, reuma, een te trage schildklier, een hoog cholesterolgehalte, jicht, rugklachten, fybromyalgie, een depressie of een spastische darm: bij Bodylight bent u van harte welkom om op een gezonde en verantwoorde manier aan uw figuur te werken. Een bepaalde gezondheidsbeperking hoeft dus geen belemmering te zijn om een kuur bij Bodylight te beginnen. Heeft u na het lezen van het bovenstaande toch nog vragen en twijfels? Dan kunt u uiteraard eerst contact opnemen met uw huisarts om dit met hem/haar te overleggen.

Wat voor kleding wordt er gedragen?

Kleding die makkelijk zit tijdens het sporten zoals een t-shirt, sportbroek en sokken. Het is absoluut niet van belang om hier iets duurs voor aan te schaffen. Kleding zonder ritsen en scherpe voorwerpen (bv sieraden) aangezien deze de cabine kunnen beschadigen.
In de ozoncabine draagt u alleen uw ondergoed.

proefles

Zelf onze werkwijze ervaren? Dat kan!
Meld u hier aan voor een proefles, dan nemen wij
contact met u op!

Kosten eenmalige proefles incl ozon € 26,80.
Bij afname van een abonnement krijgt u deze les als korting terug!

versturen

Deel deze pagina

© Bodylight