By BodyLight geven we iedereen persoonlijke begeleiding.
Intake + meting

Voor je start met sporten bij BodyLight gaan we kennis met je maken. Wie ben je? Wat zijn je doelen? Wat wil je bereiken? 

Inplannen

Kennismakingsgesprek

TIjdens het kennismakingsgesprek doen we een figuuranalyse. Tijdens deze figuuranalyse word je op 9 plaatsen gemeten. Aan de hand van de gegevens wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Afhankelijk van jouw wensen, leeftijd, lichaamsbouw en conditie wordt jouw persoonlijke programma gemaakt. Aan de slag!

Bekijken
Aanmelden

De Intake

Meting

De meting bij de intake is een van de uitgangspunten voor het programma. Gedurende de looptijd van het programma word je meerdere malen tussentijds gemeten. Zo kunnen we goed monitoren hoeveel en op welke plaatsen je de centimenters verliest.

Bij de intake ontvangt u een gratis figuuranalyse. Tijdens deze figuuranalyse word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten.

Aan de hand van de gegevens van deze meting wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Afhankelijk van de wensen, leeftijd, lichaamsbouw en conditie wordt een persoonlijk programma opgesteld.

Via de metingen wordt bepaald hoeveel centimeter en op welke plaatsen je kunt afslanken.
Daarnaast krijg je van ons een schriftelijk gewaarborgde centimetergarantie.

Meten

Gratis proefles?

Ben je benieuwd naar de BodyLight methode? Wil je snel, gezond en duurzaam resultaat? Kom langs voor een gratis proefles!