bodylight

Studio voor afslanken en figuurcorrectie

contact

Even voorstellen

In 2005 sprak ik een vriendin die ik een langere tijd niet had gezien. Het viel mij direct op dat zij er slank en goed uitzag. Ik vroeg haar toen wat ze hiervoor gedaan had. Zij vertelde mij met veel enthousiasme over de TFM afslankmethode die ze had gevolgd.

Zelf had ik altijd problemen met het constant houden van mijn gewicht en was regelmatig met lijnen bezig. Na het horen van deze enthousiaste verhalen ben ik ook gestart met deze methode en ik zag al snel resultaat.

Ook op het gebied van voeding heb ik een hoop geleerd. Het is absoluut niet de bedoeling om honger te lijden. Maar het is belangrijk om een balans te vinden in het dagelijkse eetpatroon. In combinatie met de ozoncabine heb ik zelf ondervonden dat mijn huid strakker, gladder en slanker werd. Ook heb ik geen last meer van cellulitis op mijn bovenbenen. In totaal is mijn lichaamsomvang met 97 cm afgenomen (dit is gemeten op 9 verschillende plaatsen op mijn lichaam) en mijn gewicht met 14 kg verminderd.

Zelf heb ik te kampen gehad met rug- en vermoeidheidsklachten. De gedoceerde wijze van bewegen bij de TFM methode heeft mij naast de bovengenoemde resultaten ook heel veel energie teruggegeven.

Kortom: ik ben zo enthousiast over deze methode dat ik heb besloten om mijn baan op te geven en een eigen afslankstudio te gaan starten. Ik ben ervan overtuigd dat ik op grond van mijn eigen ervaring en de gedegen opleiding die ik heb gevolgd de klanten optimaal kan begeleiden en adviseren.

Riëtte Kooistra, eigenaresse van Bodylight

proefles

Zelf onze werkwijze ervaren? Dat kan!
Meld u hier aan voor een proefles, dan nemen wij
contact met u op!

Kosten eenmalige proefles incl ozon € 26,80.
Bij afname van een abonnement krijgt u deze les als korting terug!

versturen

"Excuses are useless,

results are priceless."

Deel deze pagina

© Bodylight