Over ons

BodyLight is een afslankstudio in Capelle a/d Ijssel die werkt volgens de Thermo Fysische Methode. We maken gebruik van warmtecabines en ozontherapie om snel en duurzame resultaten te bereiken. BodyLight bestaat sinds 2006. Wij zijn Sanne en Jolanda Thijssen, de gezichten achter BodyLight. Jolanda maakt al jaren gebruik van warmtecabines en heeft daarmee na jaren lijnen en sportscholen eindelijk de gewenste resultaten bereikt. Sanne is met haar studie ergotherapie en jaren ervaring met het sporten in warmtecabines ook een echte expert. 

Jouw resultaat is belangrijk voor ons

Sporten volgens de Thermo Fysische methode is voor iedereen geschikt. Wil je snel en duurzaam afvallen? Wil je ondanks je gezondsheidsklachten in beweging blijven? Wil je de zwangerschapskilo’s kwijt? Bij BodyLight gaan we je helpen. 

Jouw resultaat staat bij ons voorop. Omdat we zelf letterlijk aan de lijve ondervonden hebben hoe goed deze methode werkt willen we jou helpen jouw doelen te bereiken. Dat doen we door een totaalpakket te bieden. Een sportprogramma dat helemaal op jou is afgestemd, persoonlijke begeleiding en voedingsadvies dat is gebaseerd op balans in plaats van diëten.

Zien we je snel? 

Liefs, 

Jolanda & Sanne. 

Gratis proefles?

Ben je benieuwd naar de BodyLight methode? Wil je snel, gezond en duurzaam resultaat? Kom langs voor een gratis proefles!