Meest gestelde vragen (FAQ)
Alle vragen & antwoorden over voeding

Moet ik op (crash)dieet?
Nee! Bij BodyLight zijn we van mening dat crashdiëten niet de manier zijn om op een duurzame manier af te vallen. Ons voedingsadvies wordt helemaal aangepast op jouw wensen en jouw lijf, en draait vooral om balans en gezond afvallen. 

Welke uitgangspunten hebben jullie over voeding?
Onze adviezen zijn gericht op het veranderen van het huidige voedingspatroon naar een nieuw en effectief voedingspatroon. Geen diëten welke tot het welbekende  jojo effect zorgen. We zullen samen kijken naar jouw levensstijl om tot de juiste adviezen te komen.

Moet ik speciale producten gaan eten?
Nee. Dit is vaak niet vol te houden en de kans is groot dat er na het gebruiken van bepaalde producten er een terugval komt. Hierdoor kun je weer aankomen en het welbekende jojo effect krijgen. Het doel is om de voeding aan te passen naar een passende levensstijl voor jou. Hiervoor adviseren wij producten aan die je gewoon in de supermarkt kunt vinden.

Hoe lang moet ik dit volhouden?
Het doel is om je levensstijl te vernieuwen. Vaak zijn er gewoontes in de voeding die erin geslopen zijn die niet meewerken in het proces om af te vallen. Ook als je veel sport. Juist hierin willen we jou helpen om een gezondere levensstijl te ontwikkelen. Het is dus niet voor een bepaalde periode.

Gratis proefles?

Ben je benieuwd naar de BodyLight methode? Wil je snel, gezond en duurzaam resultaat? Kom langs voor een gratis proefles!