Gazpacho
Ingrediënten:
Halve komkommer
4 tomaten
1 ui
3 teentjes knoflook
Water
2 eetlepels olijfolie
Peper en zout
Bijgerechten:
Halve paprika (rood of groen)
Een achtste komkommer
Bosuitje
Bereiding:
Schil en hak de komkommer. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukken. Hak de ui fijn. Pureer de komkommer, tomaten, ui en knoflook. Voeg er wat water bij om een medium-dikke substantie te krijgen.
Voeg olie toe en pureer nog 3 seconden. Breng op smaak met peper en zout.
Zet de soep een paar uur in de koelkast, samen met de te gebruiken soepkommen.
Snijd vlak voor opdienen de bijgerechten in blokjes en dien ze apart op in schaaltjes, zodat ze in de soep gestrooid kunnen worden.
Serveer koud, heerlijk bij zomers weer!
Ben je benieuwd naar de BodyLight methode? Wil je snel, gezond en duurzaam resultaat? Kom langs voor een gratis proefles!
Deel deze pagina
© Bodylight