bodylight

Studio voor afslanken en figuurcorrectie

contact

Tips

Recept tip 4

Gazpacho

Ingrediënten:
Halve komkommer
4 tomaten
1 ui
3 teentjes knoflook
Water
2 eetlepels olijfolie
Peper en zout

Bijgerechten:
Halve paprika (rood of groen)
Een achtste komkommer
Bosuitje

Bereiding:
Schil en hak de komkommer. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukken. Hak de ui fijn. Pureer de komkommer, tomaten, ui en knoflook. Voeg er wat water bij om een medium-dikke substantie te krijgen.
Voeg olie toe en pureer nog 3 seconden. Breng op smaak met peper en zout.
Zet de soep een paar uur in de koelkast, samen met de te gebruiken soepkommen.
Snijd vlak voor opdienen de bijgerechten in blokjes en dien ze apart op in schaaltjes, zodat ze in de soep gestrooid kunnen worden.
Serveer koud, heerlijk bij zomers weer!

terug naar recept tips

Afslank tips

Graag helpen we u zoveel mogelijk met het afslanken.
Lees onze afslank tips!

lees meer

proefles

Zelf onze werkwijze ervaren? Dat kan!
Meld u hier aan voor een proefles, dan nemen wij
contact met u op!

Kosten eenmalige proefles incl ozon € 26,80.
Bij afname van een abonnement krijgt u deze les als korting terug!

Deel deze pagina

© Bodylight